Συμμετοχή

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις Συμμετοχής- Τρόποι Εγγραφής- Είδη Εγγραφής 

Δηλώσεις Συμμετοχής:  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εώς την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Τρόπος Εγγραφής:Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

 

---------------

 

 Είδη εγγραφής:

Οι εγγραφές είναι ατομικές και γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.

Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα είναι απαραίτητη η επίδειξη φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.

Οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

  • Αντίτιμο Συμμετοχής : Το κόστος συμμετοχής για τη διαδρομή των 9 χλμ είναι 10 ευρώ και για τη διαδρομή των 19χλμ είναι 15 ευρώ.
  • Παροχές πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής : Αναμνηστική πάνινη τσάντα του DonoussaTrailRunning, επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι SeaChange Greek Islands ,αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.

Τρόποι πληρωμής:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: Ένωση Δονουσιωτών Κυκλάδων
IBAN: GR85 0172 0490 0050 4907 3947 411
ΚΩΔ. SWIFT/ BIC: PIRBGRAA

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ: Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως και μόνο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2018. Μετά από αυτή την ημερομηνία κανένα αίτημα ακύρωσης δε θα γίνεται δεκτό.

Υγειονομική κάλυψη:

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση- συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Δονούσα δεν υπάρχει νοσοκομείο για επείγουσες καταστάσεις. Οι διοργανωτές θα έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τα νοσοκομεία Νάξου και Σύρου για τον αγώνα και θα υπάρχει κατά τη διάρκεια του αγώνα γιατρός και ειδική ομάδα διάσωσης.

DonoussaTrailRunning.gr. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.